Almanya Nakliye

Aktif Transport; Almanya nakliye işlerinde uzman personeli ile hizmet sunan profesyonel Uluslararası Nakliyat Şirketi’dir.

Aktif Transport olarak Türkiye – Almanya arasında ithalat, ihracat ve transit taşımacılık hizmetleri sunarız. Deneyimli personellerimizle Almanya parsiyel, komple taşımacılık servisi sunuyoruz.

Almanya nakliye firması olarak hizmetlerimiz içerisinde yer alan parsiyel nakliye (parça yük taşımacılığı) düzenli olarak:

Gaziantep – Almanya Parsiyel servis, Kayseri – Almanya parsiyel servis ve Gaziantep – Almanya parsiyel servis olarak 3 lokasyondan düzenli haftalık nakliye hizmeti sunuyoruz.

Firmamızın izlediği güzergah Mersin RORO Gemisinden çıkış yaparak İtalya Trieste Limanı’na varış yapan araçlarımız Batı Avrupa’ya dağıtım yapmaktayız.

İstanbul – Almanya arasında ve Türkiye’nin tüm bölgelerinden ihracat yüklerinizi taşıyoruz. Almanya’dan transit, ithalat yüklerinizi profesyonel şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Almanya bir Orta Avrupa ülkesi olmakla birlikte pek çok açıdan Avrupa’nın lider ülkelerinden birisidir.

Sanayisi, insan hakları, sosyal devlet olgusu, kişi başına düşen milli gelir gibi pek çok açıdan dünyanın sayılı ülkelerinden birisidir.

Almanya söz konusu olduğunda Türkiye açısından durum daha da değişmekte, iki ülke arasında çok eskilere dayanan müttefiklik bulunmaktadır.

Bu nedenle de Avrupa’da en fazla Türkiyelinin yaşadığı ülke Almanya olmakta, ticari faaliyetler de çok yoğun devam etmektedir.

Almanya ile Türkiye arasında gerek ticari gerekse bireysel nakliyelerde en çok merak edilenlerden birisi Almanya nakliye fiyatları olmaktadır.

Nakliye fiyatları çeşitli etkenlere göre değişmekle birlikte Aktif Transport firmamız her zaman kaliteli, hızlı, güvenli ve uygun fiyatlı çözümleriyle yardımcı olmaktadır.