Belçika Nakliye

Belçika nakliye hizmetlerinde yılların birikim ve deneyimine sahip olan Aktif Transport ile taşımacılık alanında aradığınız hizmet kalitesinden çok daha fazlasını bulacaksınız.

Zamanında teslimat, güvenilir taşımacılık alanında deneyimli şoför kadromuz ile yüklerinizi güven içinde taşıyoruz.

Belçika, ilişkilerimizin yoğun olduğu Avrupa ülkelerinden biridir. Belçika ithalat ve ihracat taşımalarında sorunsuz, hızlı, güvenli, ekonomik taşımacılık ve lojistik hizmeti vermekteyiz.

Her geçen gün büyüyen firmamız ile sizlere daha iyi hizmet vermek adına kesintisiz çalışmalar yürütmekteyiz. Belçika nakliyede sağlam altyapımız ve titizliğimizle tercih edilen firma olmaya devam etmekteyiz.

Aktif Transport uluslararası lojistik firması olarak kuruluşumuzun ilk yılından bu yana üstün kalite hizmetler sunuyoruz.

CMR Sigorta güvencesi ile gerçekleştirdiğimiz nakliye hizmetleriyle yüklerinizi çıkış noktasından varış noktasına kadar hasarsız ve güvenli şekilde ulaştırılır.

Belçika Nakliye Hizmetlerimiz

İthalat ve ihracat alanında güvenilir hizmetler veren firmamız, uzman ekip kadromuz ve eğitimli şoförlerimizle nakliye alanındaki tüm beklentilerinizi en iyi şekilde karşılamaya devam ediyor.

Aktif Transport uluslararası lojistik firması olarak müşterilerimizin avantajlı navlunlardan faydalanmasını sağlıyor ve verdiğimiz üstün kalite hizmetler doğrultusunda müşteri memnuniyetini kazanıyoruz.

Kuruluşumuzun ilk yılından bu yana çalıştığımız ülkelerle yaptığımız nakliye hizmetlerimizden memnun kalan binlerce müşterimiz gibi sizin de beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacağımızı iddia ediyoruz.

Yükleme yerinde yükleme gününde hazır olarak bulunan genç araç filomuz ile Belçika’ya sevk edilecek yükler, yükleme sorumlumuz dahilinde gerekli şekilde araçlarımıza yüklenerek yola çıkar.

Bu yükleme sırasında uzman ekibimiz tarafından yüklerin sayımı yapılarak eksiksiz ve hatasız bir şekilde tüm malzemeler yola çıkar.

Yüklerinizin gümrüğe teslimi sırasında şoförlere evrak teslimi yapılır ve daha sonra da gümrüğe giriş yapan araçlardaki yükler yetkili gümrükçü tarafından gümrüklenir.

Kapama tır tescili, firmamız bünyesinde çalışan görevliler tarafından tescillendikten sonra Türkiye – Belçika güzergahında yola çıkar.

Nakliye alanında güvenilir bir iş ortağı arıyorsanız Aktif Transport uluslararası lojistik firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz. Yükleriniz tüm evrak desteği ile çıkış noktasından varış noktasına kadar güvenilir bir şekilde ulaştırılır.